Δελτία τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με την Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά

Με την Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά κα Μερόπη Μοσχογιάννη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης συζήτησε με τα μέλη του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μια σειρά θεμάτων για αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες ανήκουν γεωγραφικά στον Δήμο Πειραιά, αλλά  διοικητικά στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, όπως είναι  το κλειστό γυμναστήριο «Π. Καπαγέρωφ», η  ανακατασκευή του οποίου δημοπρατήθηκε πρόσφατα από την Περιφέρεια και  το Παπαστράτειο. Επίσης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στη λιμενική ζώνη του Μικρολίμανου, η οποία ανήκει διοικητικά στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, σε συνάρτηση και με την ανάπλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή από τον Δήμο Πειραιά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός από την Πρόεδρο, ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Ταμίας και Ολυμπιονίκης Κολύμβησης κ. Σπύρος Γιαννιώτης,  η Έφορος & Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας κα Χρυσή Μπισκιτζή, καθώς και από τον Δήμο ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετέβησαν στο Μικρολίμανο, όπου ο κ. Μώραλης τους ενημέρωσε για την τελική μορφή της περιοχής με την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής παρέμβασης.

 

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με την Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά«Υποδέχθηκα στο Δημαρχείο Πειραιά την Πρόεδρο και τα μέλη του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Πρόκειται για  έναν  φορέα με 60 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό της χώρας μας, στον οποίο μετέχουν Ολυμπιονίκες και άνθρωποι του αθλητισμού που μας έχουν κάνει υπερήφανους εντός και εκτός συνόρων, όπως είναι και ο φίλος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης. Συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων για αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας οι οποίες ανήκουν διοικητικά στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, όπως είναι το «Π. Καπαγέρωφ». Επίσης, αναφερθήκαμε στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν τη λιμενική ζώνη του  Μικρολίμανου,  η οποία επίσης ανήκει διοικητικά στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά. Οφείλαμε να συζητήσουμε τα θέματα αυτά καθώς αφορούν άμεσα το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Η συνάντησή μας ήταν εποικοδομητική και είμαι ικανοποιημένος καθώς τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν υπήρξε η ανάλογη και αναγκαία συνεργασία. Θεωρώ ότι κάναμε με την νέα διοίκηση μια καλή αρχή και είμαι αισιόδοξος πως αυτή  θα συνεχιστεί, ώστε να παράξουμε τα καλύτερα δυνατά οφέλη για τους δημότες μας, τα σωματεία του Πειραιά αλλά και για το  Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.  Χαίρομαι πάντα να συζητάω με ανθρώπους του αθλητισμού».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button