Δελτία τύπου

Ο Δήμος Πειραιά προσφέρει δωροεπιταγές για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Ο Δήμος Πειραιά, όπως κάθε χρόνο, προσφέρει δωροεπιταγές για τα  παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, προκειμένου να επιλέξουν παιχνίδια, τις γιορτινές αυτές ημέρες.  

Φέτος, εξαιτίας  των μέτρων  για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού,   οι γονείς, κατόπιν συνεννόησης και με προγραμματισμένο ραντεβού, συνοδευόμενοι αρκετές φορές από τα παιδιά τους, παραλαμβάνουν τις δωροεπιταγές από τις Προϊσταμένες των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Σημειώνεται, ότι οι δωροεπιταγές για την αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα είναι προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και θα δοθούν στους γονείς όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

Ο Δήμος Πειραιά προσφέρει δωροεπιταγές για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών ΣταθμώνΗ Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, βρέθηκε χθες, στον 24ο Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΣΤΑ.ΣΥ) στο Νέο Φάληρο και προσέφερε δωροεπιταγές στους γονείς.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Τα φετινά Χριστούγεννα δεν διοργανώνουμε όπως είναι φυσικό, γιορτές με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θεατρικά στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Σταθμών και των περιοριστικών μέτρων που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές και η πολιτεία.  Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα στερηθούν τα παιδιά το εορταστικό κλίμα, τη δημιουργικότητα τη γιορτινή αυτή περίοδο. Για τον λόγο αυτό, αφενός στο site του Δήμου δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός ιστότοπος όπου παρουσιάζουν τα παιδιά τις χριστουγεννιάτικες κάρτες και τις εορταστικές τους ιδέες και κατασκευές, αφετέρου για ακόμη μια γιορτινή περίοδο τους προσφέρουμε δωροεπιταγές, προκειμένου να επιλέξουν παιχνίδια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ο.Λ.Π., ο οποίος για ακόμα μια χρονιά προσφέρει τις δωροεπιταγές.  Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και  την επόμενη χρονιά να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, να είμαστε με τους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με τους γονείς και τα παιδιά και να γιορτάζουμε όλοι μαζί».

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  κα Χαραλαμπία  Ζηλάκου, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Ο Δήμος  Πειραιά προσφέρει δωροεπιταγές για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας και τα φετινά Χριστούγεννα, τα οποία γιορτάζονται διαφορετικά, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19. Οι δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα είναι προσφορά του Ο.Λ.Π. και δίνονται από τις Προϊσταμένες  των Βρεφονηπιακών Σταθμών στους γονείς των παιδιών του εκάστοτε Βρεφονηπιακού Σταθμού, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και κατόπιν ραντεβού. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα, υγεία, αγάπη, ευτυχία σε όλους. Καλές Γιορτές και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button