Δελτία τύπου

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι στην Πόλη από την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι στην πόλη από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων και την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε 24ωρη βάση  τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιούν περιπολίες  σε κεντρικά σημεία και δρόμους όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, σε δημόσιους οργανισμούς, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαϊκές αγορές, στάσεις λεωφορείων, κ.ά.

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι στην Πόλη από την Δημοτική Αστυνομία ΠειραιάΣε δήλωσή του ο  Δήμαρχος Πειραιά κ.  Γιάννης Μώραλης, τόνισε ότι η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά προχωρά καθημερινά σε στοχευμένους ελέγχους στην πόλη για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Στη συνέχεια, σημείωσε : «Για να ξεπεράσουμε ωστόσο την πανδημία και να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας με αίσθημα ατομικής ευθύνης, κοινωνική πειθαρχία και υπευθυνότητα. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κράτους και των αρμόδιων αρχών και να προστατεύουμε ο καθένας τον εαυτό του και τον διπλανό του. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης».

 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι στην Πόλη από την Δημοτική Αστυνομία ΠειραιάΗ Αντιδήμαρχος Δηµοτικής Αστυνοµίας κα Κυριακή Μπουρδάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε: «Η Δημοτική Αστυνομία εντατικοποιεί τους ελέγχους για την αποφυγή διασποράς του covid-19, διενεργώντας πληθώρα ελέγχων σε όλη την πόλη. Το τελευταίο διάστημα έχουμε αυξήσει τις νυχτερινές περιπολίες με σημαντικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα την τελευταία μόνο εβδομάδα έγιναν 146 έλεγχοι σε οχήματα, 327 σε πεζούς και έχουν βεβαιωθεί 10 παραβάσεις κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας. Επίσης, διενεργούνται έλεγχοι από μικτά κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε άριστη συνεργασία. Συνεχίζουμε τις ενέργειες με αμείωτο ρυθμό με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, για να επανέλθουμε σύντομα σε ασφαλή κανονικότητα».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button