Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές δράσεις από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας, διοργανώνει μια σειρά ψηφιακών χριστουγεννιάτικων δράσεων, μέσα από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Από το ολοκαίνουριο YouTube κανάλι με κατηγορίες Ο.Π.Α.Ν. Sports, Ο.Π.Α.Ν. Culture, Ο.Π.Α.Ν. generation, Ο.Π.Α.Ν. News, θα προσφέρει πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα βίντεο για όλες τις ηλικίες.

Με μια εντυπωσιακή βόλτα στον στολισμένο Πειραιά από ψηλά,  ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.

Με βίντεο μαγειρικής από γνωστό Σεφ που μαγειρεύει εύκολες χριστουγεννιάτικες συνταγές μαζί με τις κόρες του, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, εορταστικές μελωδίες σε συνεργασία με το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Για πρώτη φορά θα στολιστεί υποβρύχια η δημοτική πισίνα στα Βοτσαλάκια, μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη δράση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Επίσης, θα τραγουδήσουν όλα τα παιδιά τα κάλαντα από το σπίτι τους, φτιάχνοντας ένα μαγικό βίντεο-κολάζ, VR εμπειρίες και πολλά ακόμη, έρχονται αυτές τις γιορτές από τον Ο.Π.Α.Ν.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του Ο.Π.Α.Ν. στο Facebook: OpanPiraeus

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button