Δελτία τύπου

Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων στον Δήμο Πειραιά

Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων χρειάζονται οι δημότες που ταΐζουν τετράποδα στον Δήμο Πειραιά, λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας που ισχύει έως 30/11/2020, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19.

Η βεβαίωση εκδίδεται από το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Συγκεκριμένα, έχει αναρτηθεί η βεβαίωση στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο :https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/vevaiwsh-metakinhshs-sitishs-adespotwn-zwwn.pdf την οποία πρέπει να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της.

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στο e-mail: perival_prasino@piraeus.gov.gr συμπληρωμένη τη βεβαίωση μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικά την εγκεκριμένη βεβαίωση από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 4236147 και 213 2123034 και ώρες 8:00 έως 17:00.

Υπενθυμίζεται, ότι η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά για το χρονικό διάστημα έως 30/11/2020 θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button