Δελτία τύπου

Live διαδικτυακά προγράμματα γυμναστικής από τον Ο.Π.Α.Ν.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά θα πραγματοποιεί από αύριο, Τετάρτη, Live Stream με προγράμματα γυμναστικής, από το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας», μέσω της επίσημης σελίδας του Ο.Π.Α.Ν. στο facebook: https://www.facebook.com/OpanPiraeus/.

Τα προγράμματα αρχίζουν αύριο,  Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, στις 17:00 και θα διεξάγονται  κάθε Δευτέρα – Τετάρτη  – Παρασκευή την ίδια ώρα και για όλο το διάστημα που θα ισχύουν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα. Η διάρκειά τους θα είναι περίπου 30 λεπτά.

Κατά τη διαδικασία του live stream, οι θεατές θα μπορούν να ερωτούν ή να σχολιάζουν και ο γυμναστής, μετά το τέλος της μετάδοσης, θα απαντά.  Σκοπός των προγραμμάτων είναι να έχουν όλοι οι πολίτες τη δυνατότητα άθλησης από το σπίτι.

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Όπως και στο πρώτο lockdown, έτσι και τώρα, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι προκειμένου να συνεχίσουμε να δίνουμε τη δυνατότητα  πρόσβασης στους πολίτες μας στη γυμναστική. Είναι μια πρωτοβουλία,  την οποία είχαμε λάβει από την πρώτη στιγμή και ο κόσμος την «αγκάλιασε».

Ο Ο.Π.Α.Ν. οφείλει να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο, λόγω των νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται να προσαρμόζει άμεσα τη λειτουργία του, αλλά και τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες, επιδεικνύοντας ευελιξία σε αυτές τις συνθήκες».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button