Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην 39η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020 στο Δημοτικό Θέατρο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην 39η απονομή των θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020, που πραγματοποιήθηκαν  χθες, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  και απένειμε το ειδικό τιμητικό  βραβείο «Νίκος Σταυρίδης», στον ηθοποιό κ. Γιώργο Γάλλο.

Το βραβείο, λόγω απουσίας του κ. Γάλλου, παρέλαβε ο ηθοποιός κ. Λεωνίδας Κακούρης.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων τόνισε ότι στα θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία βραβεύονται άνθρωποι του πολιτισμού, λέγοντας πως φέτος πραγματοποιείται υπό ειδικές συνθήκες, με το 30% της χωρητικότητας του θεάτρου, όπως προβλέπει η νομοθεσία, λόγω της πανδημίας. Επιπλέον, ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι η κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου ονομάζεται  «Δημήτρης Ροντήρης», προς τιμήν του σπουδαίου σκηνοθέτη που το όνομά του έχει συνδεθεί με την ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και συνεχάρη τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων κ. Μουζακίτη και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Ιωσήφ Βουράκης, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Λευτέρης Γιοβανίδης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button