Δελτία τύπου

Παραλαβή μέσων ατομικής προστασίας από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Πρόληψης και Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Πειραιά – Social Innovation Piraeus» παρελήφθησαν από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) έναντι του Covid-19.
Μάσκες προστασίας, αντισηπτικά χεριών και θερμόμετρα ανέπαφης μέτρησης υπερύθρων προσφέρθηκαν στο προσωπικό και στους ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π.,για την προστασία τους από τον covid-19.

Το υγειονομικό υλικό παραδόθηκε για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π., στο Κοινωνικό Φροντιστήριο «Διδακτική Αλληλεγγύη», καθώς και στον Ξενώνα Αστέγων «Ανακούφιση».

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κ.Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του τόνισε:
«Με γνώμονα τις οδηγίες των επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παρέχουμε μέσα ατομικής προστασίας στους συμπολίτες μας αλλά και στους εργαζόμενούς μας. Στην ίδια κατεύθυνση, θα
συνεχίσουμε την προσπάθεια έτσι ώστε οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας να νιώθουν ασφαλείς»
Λίγα λόγια για το έργο:
Η προμήθεια διενεργήθηκε στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 2: «Παρεμβάσεις πρόληψης και υποστήριξης της Κοινωνικής Ένταξης στον Δήμο Πειραιά» / Παραδοτέο 2.2: «Παρεμβάσεις υποστήριξης και συμπληρωματικές υπηρεσίες ειδικών και εκτάκτων αναγκών» του Υποέργου 1 «Δίκτυο Πρόληψης και Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στον Δήμο Πειραιά – Social Innovation Piraeus».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button