Δελτία τύπου

Ο Δήμος Πειραιά συγκέντρωσε σχολικά είδη στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), συμμετέχοντας στην κοινωνική δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τίτλο: «Μαζεύουμε σχολικά γιατί…το παιδί πάνω από όλους» «συγκέντρωσαν σήμερα σχολικά είδη για μαθητές που έχουν ανάγκη.

Από νωρίς το πρωί, προσέρχονταν πολίτες στο Γραφείο Εθελοντισμού στο Δημαρχείο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, προσφέροντας σχολικά είδη  για να δοθούν στα παιδιά ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Στην κοινωνική αυτή ενέργεια συμμετείχαν 60 Δήμοι της Αττικής.

Σημειώνεται ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Πειραιά συγκέντρωσε σχολικά είδη στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, συνεχάρη το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»,  για το οποίο ανέφερε πως έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, όχι μόνο στα σχολικά είδη, αλλά και σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας ή  σε θέματα περιβάλλοντος.

Επεσήμανε, ότι ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει μαζί με άλλους 59 Δήμους  στη δράση αυτή για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και τσαντών για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Ο  κ. Μώραλης σημείωσε πως πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία και ευχήθηκε  να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μη χρειάζεται να γίνονται αυτές οι δράσεις.

Κλείνοντας ευχαρίστησε  όσους δημότες συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, προσφέροντας σχολικά είδη στους μαθητές. Επίσης, ευχαρίστησε την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.),   η οποία συμμετείχε ουσιαστικά και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Πειραιά θα είναι παρών σε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία, είτε στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είτε οποιουδήποτε άλλου φορέα.

 

Ο Δήμος Πειραιά συγκέντρωσε σχολικά είδη στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι σήμερα στο Γραφείο Εθελοντισμού στο Δημαρχείο, ο Δήμος Πειραιά, η ΚΟ.Δ.Ε.Π. μαζί με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τηρώντας  τα υγειονομικά Πρωτόκολλα,  συγκεντρώνουν  σχολικά είδη για κάθε παιδί που έχει πραγματικά ανάγκη.

Σημείωσε, ότι η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι μια διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες, γιατί οι μαθητές καλούνται να προσαρμοστούν σε μία νέα σχολική καθημερινότητα.   Σε αυτή  τη δύσκολη συγκυρία – πρόσθεσε – υλοποιείται αυτή η δράση με σκοπό τη βοήθεια  στα σχολικά βάρη οικογενειών του δήμου, οι οποίες βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια.

Τέλος, ευχαρίστησε όσους  Πειραιώτες έδειξαν  την αλληλεγγύη τους και βοήθησαν σε αυτό τον κοινωνικό σκοπό.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button