Δελτία τύπου

Ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου η νέα αθλητική περίοδος στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος»

 

 

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο  «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην παραλία Βοτσαλάκια στην Καστέλλα, ανοίγει επίσημα για τη νέα αθλητική περίοδο στις 7 Σεπτεμβρίου, έχοντας λάβει όλα τα ισχύοντα μέτρα των αρμόδιων αρχών,  κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Για  τη χρήση του κολυμβητηρίου θα πρέπει να προηγείται ραντεβού, ενώ η διάρκεια παραμονής στον χώρο της πισίνας δεν μπορεί να ξεπερνά την μία ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο  210-41.37.708.

 

Ο Πρόεδρος  του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε:

«Η φετινή αθλητική περίοδος είναι μια ιδιαίτερη περίοδος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές λόγω της πανδημίας. Αρκετά νωρίτερα σε σχέση με προηγούμενα έτη, οι συνεργάτες μου και εγώ στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά ξεκινήσαμε τις διαδικασίες προετοιμασίας του δημοτικού μας κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος», προκειμένου να αποτελεί έναν ασφαλή και πλήρως λειτουργικό χώρο για τους πολίτες μας, αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19 και θα τηρούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε όλους τους χώρους του κολυμβητηρίου. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια όλων στους χώρους άθλησης, αλλά και η ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες και τους αθλητές μας. Εύχομαι καλή και ασφαλή αθλητική σεζόν σε όλους».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button