Δελτία τύπου

Εργασίες ανάπλασης πρασίνου και εξωραϊσμού στην πλατεία Λεκάκη από τον Δήμο Πειραιά

 

Εργασίες ανάπλασης πρασίνου και εξωραϊσμού στην πλατεία Λεκάκη από τον Δήμο ΠειραιάΣυνεχίζονται από τον  Δήμο Πειραιά οι στοχευμένες παρεμβάσεις ανάπλασης πρασίνου και εξωραϊσμού σε κήπους, πάρκα και  πλατείες της πόλης.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί, στην πλατεία N. Λεγάκη στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα,  συνεργεία από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου προχώρησαν σε εργασίες κλαδέματος, συντήρησης πρασίνου,  φυτεύσεων  εποχιακών φυτών και λουλουδιών,  τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα, συντήρησης στα παγκάκια και τοποθέτησης νέων, εγκατάστασης αυτόματου συστήματος ποτίσματος,  πλύσιμο της πλατείας, κ.ά.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε, σε δήλωσή του, ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών όπως και  την περίοδο του lockdown, που τα συνεργεία  του πρασίνου,  της καθαριότητας και της οδοποιίας βρίσκονταν στον δρόμο. «Σκοπός μας είναι να επιλύουμε τα προβλήματα στην πόλη μας και για τον λόγο αυτό προχωράμε σε  ακόμη περισσότερες δράσεις  στις γειτονιές του Πειραιά. Η πόλη είναι πλέον αισθητά βελτιωμένη και πιο καθαρή. Πιστεύω πως κινούμαστε σε θετική κατεύθυνση και είναι κάτι για το οποίο χαίρονται και οι δημότες. Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

 

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, τόνισε ότι συνεχίζονται  οι εργασίες ανάπλασης και συντήρησης του πρασίνου σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία πρασίνου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Πειραιά.

 

 Video από τις εργασίες στην πλατεία Ν. Λεγάκη

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button