Δελτία τύπου

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά μέσω ΕΣΠΑ

Ξεκινά τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020, η κατάθεση των voucher για εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2020 – 2021 που υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία της μητέρας και μόνο στο Δημαρχείο Πειραιά (Ι. ∆ραγάτση 12, Τ.Κ. 18535), Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30 έως τις 14:00, όπου οι ωφελούμενες θα κατευθύνονται, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, στα αντίστοιχα γραφεία, για την αποφυγή συνωστισμού.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

Α. Voucher εκτυπωμένο.

Β. Ταυτότητα ωφελούμενης μητέρας.

 

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης  και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου,  σε δήλωσή της, τόνισε:

«Οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στην «αγκαλιά» τους τα μικρά παιδιά της πόλης μας, σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον. Προτεραιότητά μας είναι η πλήρης και ομαλή ένταξη των παιδιών στους κόλπους των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό, για τα παιδιά μας. Θα θέλαμε να ευχηθούμε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά, καλή σχολική χρονιά γεμάτη από χαμόγελα, χαρά, φαντασία και δημιουργικότητα».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button