Δελτία τύπου

Εργασίες καθαρισμού στο λιμανάκι κάτω από την πλατεία Αλεξάνδρας

Εργασίες καθαρισμού στο λιμανάκι κάτω από την πλατεία ΑλεξάνδραςΣυνεχίζονται από τον  Δήμο Πειραιά οι στοχευμένες παρεμβάσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία, στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης. Συνεργεία των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Πρασίνου προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού του χώρου, καθώς και περιποίησης του πρασίνου στα παρτέρια, στο λιμανάκι που βρίσκεται κάτω από την πλατεία Αλεξάνδρας.

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ήταν «παρών» στην επιχείρηση καθαρισμού, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν αρκετά σκουπίδια, τα οποία πετούν κάποιοι ασυνείδητοι, παρά το γεγονός ότι στην πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχουν αρκετά καλαθάκια απορριμμάτων. Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να σεβόμαστε το περιβάλλον, αλλά και το κοινωνικό σύνολο, φροντίζοντας να μην ρυπαίνουμε την πόλη μας.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη, σημειώνοντας: «Οι δημότες μάς βλέπουν καθημερινά στους δρόμους, τα αποτελέσματα αυτών των παρεμβάσεων είναι θετικά και θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση».

Video από τις εργασίες καθαρισμού: https://bit.ly/3aj5RKw

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button