Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην επιχείρηση καθαρισμού στην οδό Αθανασίου Διάκου στη Β’ Δημοτική Κοινότητα

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην επιχείρηση καθαρισμού στην οδό Αθανασίου Διάκου στη Β’ Δημοτική ΚοινότηταΟ Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, από νωρίς το πρωί, παρακολούθησε τις εργασίες καθαρισμού στις οποίες προχώρησαν συνεργεία από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, στην οδό Αθανασίου Διάκου, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, καθαρίστηκαν από ξερά χόρτα δύο εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, τα πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της Αθανασίου Διάκου και έγιναν κλαδεύσεις δέντρων.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε επίσης με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του ανέφεραν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη γειτονιά τους.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην επιχείρηση καθαρισμού στην οδό Αθανασίου Διάκου στη Β’ Δημοτική ΚοινότηταΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι παρά τις καλοκαιρινές άδειες, τόσο προσωπικό από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, όσο και ο ίδιος και οι Αντιδήμαρχοι βρίσκονται στον δρόμο και παρεμβαίνουν. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε: «λίγο πριν από τις 15 Αυγούστου, είμαστε εδώ με τα συνεργεία μας και καταβάλλουμε προσπάθειες για να είναι οι γειτονιές μας καθαρές και περιποιημένες, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών».

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου δουλεύουν πλέον πιο ουσιαστικά και πιο παραγωγικά. «Έχουμε βελτιωθεί στην καθημερινότητα. Η πόλη είναι πιο καθαρή, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος  και Πρασίνου είναι έξω και κάνει ό,τι μπορεί. Πάντα τα προβλήματα θα είναι πολλά. Εδώ είμαστε, όμως, για να τα λύνουμε. Συνεχίζουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις και όλο το επόμενο διάστημα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Πειραιά», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Video από τις εργασίες καθαρισμού

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button