Δελτία τύπου

Επιχείρηση καθαριότητας στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά

 

Συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά οι  παρεμβάσεις  καθαριότητας σε σημεία  της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πειραιά βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού  στον πεζόδρομο Μαρίας Κιουρί. Συγκεκριμένα καθαρίζονται δρόμοι και πεζοδρόμια περιμετρικά, πλένονται οι κάδοι, βάφονται παγκάκια κ.α.

 

Επιχείρηση καθαριότητας στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο ΠειραιάΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε: «Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης μας, προχωρώντας σε συντονισμένες επιχειρήσεις καθαριότητας σε διάφορα σημεία του Πειραιά. Τα συνεργεία του Δήμου μας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες. Στόχος μας είναι να παρεμβαίνουμε σε όσες περισσότερες γειτονιές μπορούμε, σε πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα και αλλού, προκειμένου να είναι οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας καθαροί και περιποιημένοι. Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής άλλωστε είναι να γίνει ο Πειραιάς μια ακόμα καθαρότερη πόλη και γι΄ αυτόν  τον λόγο η προσπάθειά μας θα  εντατικοποιηθεί το επόμενο διάστημα».

 

Επιχείρηση καθαριότητας στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο ΠειραιάΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι  πρόκειται για μια περιοχή που  έχει ανάγκη συντήρησης και φροντίδας, σημειώνοντας  ότι  συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας, επιχειρούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης.  «Όλη την εβδομάδα βρισκόμαστε εδώ, πλένουμε τους κάδους, καθαρίζουμε τον πεζόδρομο με οδοσάρωση και κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να διατηρήσουμε καθαρή την περιοχή», σημείωσε ο κ. Ρέππας.

 Video από τις εργασίες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button