Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο «BASKETBALL SUMMER LEAGUE»

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης παρευρέθηκαν  χθες  στους ημιτελικούς αγώνες του «Basketball Summer League», που  διεξάγονταν στο κλειστό γήπεδο «Π. Σαλπέας».

Το αθλητικό αυτό event διοργανώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στον Πειραιά, στο «Π. Σαλπέας» και στο κλειστό γήπεδο Καμινίων  και συμμετείχαν άτομα άνω των 18 ετών  που εντάχθηκαν σε 20 συνολικά ομάδες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι το «Basketball Summer League» είναι μία ωραία πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και το μπάσκετ, λέγοντας πως ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. διοργανώνουν αθλητικά δρώμενα, προκειμένου να δίνουν τη δυνατότητα να αθλούνται οι πολίτες. Ο κ. Μώραλης ανέφερε στη συνέχεια, πως χαίρεται ιδιαίτερα που  ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμμετείχε στο «Basketball Summer League» ως προπονητής, λέγοντας πως  συγκροτήθηκαν ομάδες με καλούς αθλητές. «Ο αθλητισμός πρέπει να είναι στη ζωή μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες με στόχο  να αυξήσουμε τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη μας. Ο Πειραιάς άλλωστε είναι η πόλη του αθλητισμού, με μεγάλα αθλητικά σωματεία, συλλόγους και αθλητές με σημαντικές διακρίσεις», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος συμμετείχε στους ημιτελικούς αγώνες, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του «Basketball Summer League μπορώ να πω ότι πήγαμε πολύ καλά. Δήλωσαν συμμετοχή 20 ομάδες και ήταν ένα όμορφο αθλητικό γεγονός. Είναι το 1ο   Summer League του  Ο.Π.Α.Ν. και του Δήμου Πειραιά και πιστεύω ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προσφέρουν τόσο στη νεολαία μας όσο και στον αθλητισμό γενικότερα. Ελπίζω του χρόνου και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να πάνε όλα καλά, έτσι ώστε  να μπορέσουμε να διοργανώσουμε και άλλα αθλητικά δρώμενα».

 

Video με δηλώσεις

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button