Δελτία τύπου

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό

 

Σήμερα ο Πειραιάς και τα εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού εντός και εκτός Ελλάδας γιορτάζουν  την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του 45ου στην ιστορία του συλλόγου.

 

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια από τις καλύτερες αγωνιστικά ομάδες των τελευταίων δεκαετιών, κατέκτησε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος με διαφορά από τους υπόλοιπους, αγωνίζεται στον τελικό του Κύπελλου και φυσικά, συνεχίζει την εξαιρετική φετινή του πορεία στην  Ευρώπη.

 

Για την επιτυχία αυτή αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Πρώτα στον φυσικό ηγέτη του συλλόγου  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη , στη Διοίκηση της Π.Α.Ε., στην προπονητική ομάδα, προφανώς στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου, οι οποίοι φροντίζουν προκειμένου οι ποδοσφαιριστές απερίσπαστοι να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, να κερδίζουν.

 

Πολλά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στη μεγαλύτερη  διαχρονική δύναμη του συλλόγου μας, στον κόσμο μας, καθώς σε μια πολύ δύσκολη χρονιά εξακολουθεί να είναι «κοντά» στην ομάδα, ακόμα και τώρα, χωρίς τη φυσική παρουσία του στο γήπεδο, δίνοντάς της δύναμη και οδηγώντας την σε έναν ακόμα τίτλο.

 

Για τον Πειραιά μας ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Εκτός από τις νίκες, τα κύπελλα και τις χαρές που διαχρονικά μας χαρίζει, αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας στο εξωτερικό, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο στηρίζοντας τον Πειραιά και του Πειραιώτες με πράξεις, δείχνοντας πως πρέπει να λειτουργούν εντός, αλλά και εκτός γηπέδων οι μεγάλοι σύλλογοι.

 

Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός με τα σημερινά δεδομένα, ισχυρή ιδιοκτησία και τον κόσμο πάντα δίπλα στην ομάδα, θα καταφέρει και στο μέλλον να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό εμπόδιο, προκειμένου να συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα στην λαμπρή ιστορία του, να μας κάνει υπερήφανους!

 

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button