Δελτία τύπου

Παιχνιδο-συναυλιο-παράσταση από τους «Burger Project» στο Δημοτικό Πάρκο «Αγνάντι»

 

Με μια διαδραστική συναυλία για παιδιά από τους  «Burger Project» με τίτλο «Ένα τρελό Κονσέρτο»,  συνεχίστηκαν χθες, οι εκδηλώσεις του «Pic Nic Festival με θέα», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του Δήμου Πειραιά.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα πρωτότυπα τραγούδια του group  και  τους χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς τους,  στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι» πάνω από την παραλία Βοτσαλάκια.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι οι  «Burger Project» παρουσίασαν δωρεάν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση για τα παιδιά, αλλά και για όλη την οικογένεια.  «Όπως έχουμε υποσχεθεί  τόσο ο Δήμαρχος όσο κι εμείς  στον Ο.Π.Α.Ν. θέλουμε  να προσφέρουμε στους δημότες μας, αυτό που τους  λείπει τόσο καιρό, να βγουν έξω από το σπίτι, να ψυχαγωγηθούν και να χαρούν», σημείωσε ο κ. Βουράκης.

Ακολούθως, ανέφερε ότι την προσεχή Πέμπτη θα ακολουθήσει  η καθιερωμένη παράσταση του Καραγκιόζη στις 20:00, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον  Σταμάτη Κραουνάκη, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Επίσης, σημείωσε ότι σήμερα ανοίγει τις πύλες του το Βεάκειο Θέατρο και κάλεσε τον κόσμο να απολαύσει το πλούσιο πρόγραμμα.  «Ο  Πειραιάς πρωταγωνιστεί, για άλλη μία φορά, στα πολιτιστικά δρώμενα και σίγουρα δεν θα το είχαμε πετύχει αν δεν είχαμε την επιχορήγηση  ύψους 100.000 ευρώ από τον Δήμο Πειραιά για  τον πολιτισμό»,  σημείωσε ο κ. Βουράκης.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Το πρόγραμμα του «Pic Nic Festival 2020 με θέα»: https://bit.ly/2ZDBMQQ

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button