Δελτία τύπου

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατειάς Θεμιστοκλή στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

Συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά, οι εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού σε γειτονιές της πόλης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Mεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης  Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, προχώρησε σε εργασίες καθαρισμού της πλατείας Θεμιστοκλή, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία και τους δρόμους περιμετρικά. Παράλληλα, βάφτηκαν παρτέρια και πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού της παιδικής χαράς.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, σημείωσε ότι για τη Δημοτική Αρχή η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αποτελεί προτεραιότητα, λέγοντας πως τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να παρεμβαίνουν, αλλάζοντας προς το καλύτερο  τις  γειτονιές της πόλης μας. «Ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε στην πλατεία Θεμιστοκλή μια σειρά εργασιών για τον καθαρισμό της πλατείας και της παιδικής χαράς. Η κάθε γειτονιά έχει τις δικές της ανάγκες και στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε καθημερινά κοντά στους δημότες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και επιλύουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε. Προφανώς και δεν μπορούν να αλλάξουν όλα  από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη, καθώς θέλουμε οι Πειραιώτες να ζουν σε καθαρές και όμορφες γειτονιές», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

 Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Ανακύκλωσης  κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι συνεχίζονται οι επιχειρήσεις καθαρισμού στις γειτονιές της πόλης, αυτή τη φορά στην πλατεία Θεμιστοκλή στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. «Είπαμε ότι θα βρισκόμαστε κοντά στους πολίτες κι αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε», σημείωσε ο κ. Ρέππας  και  ανέφερε ότι  συνομίλησε με κατοίκους της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και άκουσε τα προβλήματά τους. «Αυτός  είναι ο ρόλος μας,  να βρισκόμαστε καθημερινά στον δρόμο, να ακούμε τα προβλήματα και να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Ανακύκλωσης.

Video από την επιχείρηση καθαρισμού στην πλατεία Θεμιστοκλή: https://bit.ly/382eAQ1

 

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατειάς Θεμιστοκλή στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατειάς Θεμιστοκλή στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button