Δελτία τύπου

Εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού της οδού Σκρα στην Καστέλλα από τον Δήμο Πειραιά

Συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά οι εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και για να είναι ακόμα πιο καθαρές οι γειτονιές του Πειραιά.

Σήμερα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας βρέθηκαν στην οδό Σκρα στην Καστέλλα, όπου καθάρισαν τον δρόμο, έβαψαν τοιχία, έπλυναν τις σκάλες,  περιποιήθηκαν την παιδική χαρά και γενικότερα έκαναν εργασίες εξωραϊσμού της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα έργα καθημερινότητας, προχωρώντας σε παρεμβάσεις καθαρισμού σε κάθε γειτονιά του Πειραιά. Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Καθημερινά βρισκόμαστε στον δρόμο, συνομιλούμε με τους δημότες, καταγράφουμε προβλήματα και παρεμβαίνουμε για να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα. Σημασία έχει όμως ότι καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να είναι η πόλη μας ακόμα πιο καθαρή».

Εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού της οδού Σκρα στην Καστέλλα από τον Δήμο ΠειραιάΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Ανακύκλωσης  κ. Παναγιώτης Ρέππας σε δήλωσή του, τόνισε ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας θα βρεθεί σε όλες τις γειτονιές της πόλης για να διαπιστώσει προβλήματα, προκειμένου να επεμβαίνει με συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού.  Ακολούθως, ο κ. Ρέππας ανέφερε: «Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στην Καστέλλα όπου πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού. Δέσμευσή μας είναι ότι αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά».

Video από τις εργασίες καθαρισμού στην Καστέλλα

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button