Δελτία τύπου

Εργασίες καθαρισμού στην παραλία Βοτσαλάκια από τον Δήμο Πειραιά

Εργασίες καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Πειραιά σε όλο το μήκος της παραλίας Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισής της. Εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία, κατά κύριο λόγο, προέρχονταν από τη θάλασσα και προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού, ώστε οι λουόμενοι να κολυμπούν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον.

Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στην παραλία της Φρεαττύδας.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  επεσήμανε πως ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού δημόσιων χώρων, παρεμβαίνοντας, αυτή τη φορά,  στην παραλία Βοτσαλάκια. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε: «Οι δύο παραλίες της πόλης μας, Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα, είναι χαρακτηρισμένες ως αρχαιολογικοί χώροι και για τον λόγο αυτό, δεν μάς επιτρέπεται να προχωρήσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Ωστόσο, καταβάλλουμε προσπάθειες για να είναι όμορφες και καθαρές οι δύο παραλίες της πόλης μας, καθώς δέχονται εκατοντάδες επισκέπτες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες». Τέλος, ο Δήμαρχος Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να  επιδείξουν ατομική ευθύνη και να διατηρούν την παραλία στα Βοτσαλάκια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό  να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον.

 

Εργασίες καθαρισμού στην παραλία Βοτσαλάκια από τον Δήμο ΠειραιάO Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι  οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν,  προσθέτοντας ότι κάθε εβδομάδα θα γίνονται ανάλογες δράσεις από την Υπηρεσία  Καθαριότητας. «Ενόψει καλοκαιριού, θα επισκέπτονται τα Βοτσαλάκια πολλοί δημότες και κάτοικοι, που θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους και οφείλουμε να παραδώσουμε προς χρήση καθαρή την παραλία στα Βοτσαλάκια, όπως και την παραλία στην Φρεαττύδα», σημείωσε ο κ. Ρέππας.

 

 

Video από τον καθαρισμό στα Βοτσαλάκια:  https://bit.ly/3fbB6se

 

 

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button