Δελτία τύπου

Ο Ο.Π.Α.Ν. διοργανώνει για πρώτη φορά στον Πειραιά το “Basketball Summer League”

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  διοργανώνει, για πρώτη φορά στην πόλη, το αθλητικό event «Basketball Summer League», στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν  λάτρεις του μπάσκετ άνω των 18 ετών.

Οι αγώνες του «Basketball Summer League» θα διεξαχθούν  από την 1η Ιουλίου  έως τις 20 Αυγούστου 2020, στα κλειστά γήπεδα μπάσκετ «Παναγιώτης Σαλπέας» και «Καμινίων».

 Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Καθώς προχωράμε σταδιακά και με ασφαλή βήματα προς την κανονικότητα μετά την πανδημία, συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης μας. To «Basketball Summer League» είναι μια πρωτοβουλία που, για πρώτη φορά, διοργανώνεται στον Πειραιά και απευθύνεται σε όλους του αθλούμενους πολίτες του Πειραιά – και όχι μόνο – που αγαπούν  το μπάσκετ».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιουνίου 2020  στα τηλ.: 210-4137-708, 210-4177-389, 210-4136-355 και στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού στον εξής σύνδεσμο: Basketball Summer League

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button