Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Παλαιά Κοκκινιά

«Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτόν, βρισκόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε στις γειτονιές της πόλης και συνομιλούμε με τους κατοίκους, προκειμένου να αλλάζουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητά τους», τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στην Παλαιά Κοκκινιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε από νωρίς σε γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς, όπου συζήτησε με δημότες ακούγοντας τα αιτήματά τους, τα οποία αφορούσαν, κατά κύριο λόγο, παρεμβάσεις για την καθαριότητα, το πράσινο, τις  αναπλάσεις πεζοδρομίων κ.α.

Επίσης, οι κάτοικοι έθεσαν στον Δήμαρχο Πειραιά το θέμα των εγκαταλελειμμένων ιδιωτικών ακινήτων, με τον κ. Μώραλη να επισημαίνει πως για να παρέμβει ο Δήμος απαιτείται συγκεκριμένη, χρονοβόρα διαδικασία ακριβώς επειδή οι συγκεκριμένοι χώροι είναι ιδιωτικοί.

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως η Δημοτική Αρχή θέλει να δώσει  οριστική λύση στο ζήτημα, καθώς εκτός των άλλων, τα εγκαταλελειμμένα αυτά ιδιωτικά ακίνητα αποτελούν εστίες μόλυνσης.

 

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σημείωσε σε δήλωσή του:  

 «Επισκέφθηκα σήμερα γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς, όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με κατοίκους. Θέλουμε να είμαστε κοντά στους δημότες μας, να ενημερωνόμαστε από τους ίδιους για τα θέματα που τους απασχολούν, να διαπιστώνουμε προβλήματα και να προσπαθούμε, στο μέτρο του εφικτού, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά τους. Αυτός είναι άλλωστε ο ρόλος των φορέων της Αυτοδιοίκησης, να είναι κοντά στην τοπική κοινωνία. Η Παλαιά Κοκκινιά είναι μια περιοχή με πολλά προβλήματα διαχρονικά. Για τον λόγο αυτόν τα τελευταία χρόνια έχουμε υλοποιήσει μικρές και μεσαίες παρεμβάσεις και θα γίνουν κι άλλες τα επόμενα χρόνια. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, έτσι ώστε οι γειτονιές του Πειραιά να αλλάζουν προς το καλύτερο».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button