Δελτία τύπου

Επαναλειτουργούν για το κοινό οι αθλητικές εγκαταστάσεις του οργανισμού πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Πειραιά

 

Επαναλειτουργούν για το κοινό, από σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια των αθλουμένων είναι το κλείσιμο τηλεφωνικών ραντεβού και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων που ορίζονται από την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα:

Ανοιχτά από σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα είναι:

-το Θεμιστόκλειο Στάδιο, με ώρες κοινού καθημερινά, εκτός Κυριακής,  από 08:00 – 16:00  και 18:00 – 22:00.

-το γήπεδο τένις (παραλία Βοτσαλάκια), το οποίο θα βρίσκεται σε κανονικό ωράριο λειτουργίας, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων τα 4 άτομα.

-το γήπεδο 5×5 (παραλία Βοτσαλάκια), που θα είναι με κανονικό ωράριο λειτουργίας για ατομική άθληση.

Η μέγιστη ώρα άθλησης στις παραπάνω εγκαταστάσεις θα είναι η  μία ώρα.

Για την είσοδο των αθλουμένων απαραίτητο είναι να έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 4136355 και 210 4177389.

 

Ανοιχτό για το κοινό θα είναι επίσης, από 1η Ιουνίου 2020, το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος», το οποίο θα λειτουργεί τις καθημερινές με ωράριο από 07:00 – 18:15, με μέγιστη ώρα άθλησης τη μία ώρα και με μέγιστο αριθμό ατόμων στη δεξαμενή τα 36 άτομα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο είναι το κλείσιμο ραντεβού στον τηλεφωνικό αριθμό: 210 4136434.

 

Υπενθυμίζεται, ότι ισχύει κανονικά και θα εφαρμόζεται σχολαστικά, όλο το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι κανόνες που ορίζονται από την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση

 

Κατά την είσοδο των αθλούμενων στη δομή, θα πραγματοποιείται ανέπαφη θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται ειδική φόρμα με τα εξής στοιχεία: ώρα εισόδου – εξόδου, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail και αριθμός ταυτότητας  ή διαβατηρίου.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button