Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επιθεώρησε έργα ασφαλτοστρώσεων στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα

Τα υπό εξέλιξη έργα ασφαλτοστρώσεων στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος βρέθηκε σε δρόμους που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης μας, προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών.

Σημειώνεται, πως ασφαλτοστρώσεις στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα πραγματοποιούνται στις οδούς Μουσών, Λουκά Ράλλη, Μινύων, Νεωρείων, Βούλγαρη, Θρασυβούλου, Δεληγιώργη, Ζέας, Αρκαδίου, Θεάτρου, Λόντου, Σκευοθήκης, Σηραγγείου και Καρατζά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως στόχος της Δημοτικής Αρχής με την υλοποίηση των εκτεταμένων εργασιών ασφαλτοστρώσεων, είναι να αναβαθμιστεί συνολικά το οδικό δίκτυο της πόλης, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και προσβάσιμο σε πεζούς και οδηγούς. Στη συνέχεια ανέφερε: «Τα έργα και οι παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, πόσο μάλλον όταν αυτά αφορούν το κέντρο της πόλης μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα κυρίως από τα μεγάλα έργα της κεντρικής διοίκησης. Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα αυτή την προσπάθεια, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους σε κάθε Δημοτική Κοινότητα της πόλης μας».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας – Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Οι ασφαλτοστρώσεις που συνεχίζονται στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα λαμβάνουν μέρος σε μια περιοχή που υπήρχαν σημαντικά προβλήματα πολλά χρόνια. Οι παρεμβάσεις αυτές πλέον δημιουργούν σωστές συνθήκες, τόσο για την κυκλοφορία των οχημάτων όσο και για τους πεζούς. Με γνώμονα πάντα τα αιτήματα των δημοτών και την αξιολόγησή τους, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να υλοποιούμε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button