Δελτία τύπου

Συντονισμένη παρέμβαση στο πάρκο της οδού Ευκλείας από τον Δήμο Πειραιά

Συντονισμένη παρέμβαση για τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό του πάρκου  της οδού Ευκλείας, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την πύλη της κρουαζιέρας, στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, πραγματοποίησε  ο Δήμος Πειραιά.

 

Συνεργείο του τομέα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με την υποστήριξη του τομέα Καθαριότητας, της Δημοτικής Αστυνομίας και κοινωνικών λειτουργών του Δήμου, προχώρησαν σε οργανωμένη παρέμβαση για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του πάρκου.

 

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πράσινου κα Αντωνία Καρακατσάνη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης, προϊστάμενοι και εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη «μάχη» της καθημερινότητας για μια πιο καθαρή, όμορφη και λειτουργική πόλη. Η ενέργεια που πραγματοποιήσαμε ήταν μια συνδυασμένη και καλά οργανωμένη παρέμβαση, η οποία άλλαξε εντελώς και προς το καλύτερο ένα μικρό πάρκο, σε ένα από τα όμορφα σημεία της πόλης μας. Παρά το γεγονός ότι κύριο μέλημα του Δήμου, αυτή την περίοδο, είναι η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, υλοποιούμε παρεμβάσεις για μια πιο καθαρή πόλη, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Χαίρομαι γιατί η  εικόνα του Πειραιά αλλάζει καθημερινά προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», σημείωσε ο κ. Μώραλης. Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως η προσπάθεια του Δήμου  θα συνεχιστεί, προκειμένου η επόμενη ημέρα να βρει την πόλη πιο όμορφη και πιο καθαρή,  όπως αξίζει στους Πειραιώτες.

Συντονισμένη παρέμβαση στο πάρκο της οδού Ευκλείας από τον Δήμο Πειραιά Συντονισμένη παρέμβαση στο πάρκο της οδού Ευκλείας από τον Δήμο Πειραιά

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button