Δελτία τύπου

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά», με επικεφαλής την κα Διαμάντω Μανωλάκου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις έκτακτες δράσεις του Δήμου για τον κορωνοϊό από τον Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βοϊδονικόλα.

Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και συζήτηση με κοινό προβληματισμό για τις υπάρχουσες ανάγκες, αλλά και τις προκλήσεις της επόμενης  ημέρας.

Παράλληλα, το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά» ξεναγήθηκε στους χώρους της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε την κα Διαμάντω Μανωλάκου για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη στο έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και υπενθύμισε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Μώραλη είναι η όσο γίνεται  καλύτερη ενημέρωση που θα εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη συναίνεση, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button