Δελτία τύπου

Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ/ ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ: 2η διαδικτυακή προβολή της παράστασης από το www.dithepi.gr

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, προτείνει τη διαδικτυακή προβολή της παράστασης Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00 από το site του θεάτρου www.dithepi.gr .

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της πρώτης διαδικτυακής προβολής της, η παράσταση επαναλαμβάνεται , στο πλαίσιο του κύκλου των διαδικτυακών δράσεων  με τίτλο ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ.

Υπενθυμίζουμε οτι ο Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, είναι μια  συμπαραγωγή του ΔΘΠ με το Εθνικό Θέατρο, η πρεμιέρα της οποίας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο στις 12 Μαρτίου. Λόγω  των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19 η παράσταση αναβλήθηκε. 

 Το ΔΘΠ, προσπαθώντας να βοηθήσει την καθημερινότητα των φίλων του θεάτρου μας, σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνουμε, θα εμπλουτίζει διαρκώς τον κύκλο δράσεων ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ., με νέες διαδικτυακές πρωτοβουλίες οι οποίες θα παρουσιάζονται μέσα από το  site του θεάτρου www.dithepi.gr 

 Μένουμε σπίτι, για να είμαστε ασφαλείς.

Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ/ ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ: 2η διαδικτυακή προβολή της παράστασης από το www.dithepi.gr Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ/ ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ: 2η διαδικτυακή προβολή της παράστασης από το www.dithepi.gr

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button