Δελτία τύπου

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα

Νέες ασφαλτοστρώσεις υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας,  με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου  της πόλης καθώς και την ευκολότερη πρόσβαση των πεζών και των οχημάτων.

Στις εργασίες ασφαλτοστρώσεων παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Πειραιά έχει υλοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ασφαλτοστρώσεων την τελευταία πενταετία, βάσει του οποίου έχουν ολοκληρωθεί  ασφαλτοστρώσεις σε 120 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως επισκέφθηκε τους δρόμους όπου υλοποιούνται νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων, οι οποίοι έχρηζαν παρέμβασης, προκειμένου να γίνουν πιο ασφαλείς και  λειτουργικοί.

«Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού, έχοντας εστιάσει ως Δημοτική Αρχή στην υλοποίηση μιας σειράς προληπτικών μέτρων καθώς και διευρυμένων κοινωνικών υπηρεσιών, προκειμένου να βγουν όσο το δυνατόν αλώβητοι οι δημότες μας και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες από την υγειονομική κρίση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν «παγώσει» η λειτουργία και τα έργα καθημερινότητας του Δήμου. Αντιθέτως, αξιοποιούμε τους άδειους δρόμους του Πειραιά προχωρώντας σε εργασίες ασφαλτοστρώσεων, έτσι ώστε την επόμενη ημέρα οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, επισημαίνοντας πως οι ασφαλτοστρώσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς το κέντρο της πόλης μας έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως από τα έργα του τραμ. Κλείνοντας ο κ. Μώραλης τόνισε: «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, να βελτιώνουμε  την καθημερινότητα των δημοτών μας με έργα σε κάθε γειτονιά. Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να  αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο της πόλης μας».

Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στην Β΄ Δημοτική ΚοινότηταΑυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button