Δελτία τύπου

Ειδικές προστατευτικές μάσκες για τους δημοτικούς αστυνομικούς απο το Τζάνειο νοσοκομείο

Ειδικές προστατευτικές μάσκες για την προστασία της υγείας των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, προσέφερε εκ μέρους του Τζανείου νοσοκομείου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» γιατρός κ. Νίκος Βλαχάκος.

Ο κ. Βλαχάκος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, όπου προσέφερε στην αρμόδια Εντεταλµένη Δηµοτική Σύµβουλο κα Κυριακή Μπουρδάκου τις ειδικές μάσκες, οι οποίες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μετά την αποστείρωσή τους.

H Εντεταλµένη Δηµοτική Σύµβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου, σε δήλωσή της, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Τζανείου νοσοκομείου γι΄ αυτή την προσφορά, τονίζοντας πως πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης στο έργο που επιτελούν καθημερινά οι δημοτικοί αστυνομικοί στην πόλη μας. «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι δημοτικοί αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ευχαριστούμε θερμά και τον κ. Βλαχάκο και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του», τόνισε η κα Μπουρδάκου.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button