Δελτία τύπου

Νέος ιστότοπος του Δήμου Πειραιά αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτων για τον κορωνοϊό

Έναν νέο ιστότοπο αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτών για τον κορωνοϊό δημιούργησε ο Δήμος Πειραιά. Στο https://covid19.cityofpiraeus.org οι πολίτες μπορούν πλέον να μαθαίνουν άμεσα τις ενέργειες του Δήμου και της πολιτείας, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στον νέο ιστότοπο, ο οποίος είναι εύχρηστoς και λειτουργικός, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετούνται αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπροσθέτως έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν χρήσιμες οδηγίες, πληροφορίες και τρόπους προφύλαξης από τον κορωνοϊό, καθώς και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η δημιουργία του νέου ιστότοπου «covid19.cityofpiraeus.org», έχει ως στόχο την άμεση ενημέρωση των Πειραιωτών για τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας: «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που λαμβάνει η Δημοτική Αρχή για τον κορωνοϊό, προκειμένου να ενημερώνονται έγκυρα οι πολίτες, για να προστατεύσουν το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία τους. Οι δημότες μας μπορούν πλέον να βρουν στον νέο ιστότοπο χρηστικές πληροφορίες, καθώς και να ενημερωθούν για τα προληπτικά μέτρα του Δήμου και για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας». Ο κ. Μώραλης ανέφερε πως οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και των αρμόδιων αρχών και να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα ατομικής προστασίας. «Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και κυρίως με ατομική ευθύνη και θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι οι δημότες μας να επισκέπτονται το νέο ιστότοπο του Δήμου μας. Η προστασία από τον κορωνοϊό μας αφορά όλους», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη τόνισε πως το microsite «covid19.cityofpiraeus.org», στοχεύει στο να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα όλους τους Πειραιώτες για τις πρωτοβουλίες του Δήμου Πειραιά στο πλαίσιο της προσπάθειας του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. «Ο νέος ιστότοπος είναι σύγχρονος, εύκολος στην πλοήγηση και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με τον κορωνοϊό αλλά τους τρόπους προστασίας των πολιτών» τόνισε η κα Ζαρακέλη, η οποία κλείνοντας ανέφερε πως πρέπει όλοι να συντασσόμαστε με τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button