Δελτία τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Δήμου Πειραιά και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπως και την υλοποίηση συνεργειών σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Αντώνη Αυγερινό, σημειώνοντας πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στη χώρα μας, με σπουδαία κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και στην πόλη του Πειραιά.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος συμβάλλει εθελοντικά, σε εκδηλώσεις και κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου Πειραιά», επεσήμανε ο κ. Μώραλης. Κλείνοντας, ανέφερε πως στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button