Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια”

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην  κοπή της πίτας  της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια».

Στην εκδήλωση, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά τίμησε Πειραϊκά Μέσα Ενημέρωσης, για την προσφορά τους στα Κρητικά δρώμενα στην πόλη.

Ο κ. Μώραλης προσέφερε την τιμητική πλακέτα στον εκδότη-διευθυντή της ημερήσιας εφημερίδας  «Κοινωνική»  κ. Απόστολο Καραμπερόπουλο.

Μεταξύ των Πειραϊκών Μέσων βραβεύτηκε και  το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα- 90,4 FM». Την τιμητική πλακέτα  για το δημοτικό ραδιόφωνο προσέφερε ο Βουλευτής  κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης και παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και πρώην Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Παναγιώτης Αβραμίδης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθήκαμε σήμερα στην κοπή της πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», η οποία συμπληρώνει φέτος  140 χρόνια λειτουργίας.  Είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της πόλης, μεταφέρει τις παραδόσεις της Κρήτης που όλοι αγαπάμε και παράλληλα συμβάλλει στα κοινά της πόλης με ποικίλες δραστηριότητες. Με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τσόντο μας συνδέει μία σχέση εκτίμησης και σεβασμού. Εύχομαι να υλοποιήσουν ακόμη περισσότερες δράσεις και να είναι πάντα κοντά στη Δημοτική Αρχή».

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά  «Η Ομόνοια» κ. Θεόδωρος Τσόντος, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τόνισε  :  «Σήμερα είναι ημέρα χαράς, ημέρα ευχών, ημέρα που σμίγουμε με συμπατριώτες και αγαπημένους φίλους. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, υγεία, ευημερία σε σας και στις οικογένειές σας και μία ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά. «Η Ομόνοια»  φέτος κλείνει 140 χρόνια ζωής, δράσης και συμμετοχής σε μικρούς και μεγάλους αγώνες. 140 χρόνια διάδοσης  στις παραδόσεις του τόπου μας και εμείς οι Κρητικοί του Πειραιά σκοπεύουμε να τιμήσουμε αυτό το γεγονός με τον σεβασμό και τη λαμπρότητα που αξίζει. Ο εορτασμός αρχίζει από σήμερα, εδώ από το σπίτι μας.»

Στην εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν επίσης: Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Ρέππας, κα Αθηνά Γλύκα- Χαρβαλάκου, κα Ασπασία Αλιγιζάκη, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αλέξανδρος Καμαράτος, κα Κυριακή Μπουρδάκου,  κα Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Κυριάκος Σιγαλάκος και Γιάννης Κατσαφάδος.

Ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο Πρόεδρος της Α/βάθμιας  Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά  κ. Χρήστος Μακρής και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, κα Αθανασίου Ευαγγελία, κα Μπουρδάκου Ρωξάνη και  κ. Αγγελιδάκης Σπύρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια”

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button