Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και των παραγωγικών φορέων, στο μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π.

Κατά τη διάρκεια βραβεύσεων προσώπων της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας, ο κ. Μώραλης απένειμε από κοινού με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της εταιρείας «Dimand Real Estate» κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο για την προσφορά του στην ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά.

Επίσης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά απένειμε από κοινού με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τιμητική πλακέτα στην Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, κα Zhang Qiyue, για τη συμβολή της στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι η κοινή εκδήλωση του Ε.Β.Ε.Π. και των παραγωγικών φορέων της πόλης, δείχνει την ενότητα και την ομοψυχία που υπάρχει στην πόλη, σημειώνοντας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχουμε επιτύχει τα τελευταία χρόνια στον Πειραιά να συνθέτουμε απόψεις και να είμαστε ενωμένοι σε πολλούς τομείς. Πιστεύω ότι η ομοψυχία και η ενότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού με τα Επιμελητήρια και τους φορείς της πόλης είναι απαραίτητη, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε βήματα προόδου στον Πειραιά».

Στην συνέχεια, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να έρχονται στον Πειραιά και να ενημερώνονται για τα θέματα της πόλης.

Για τον κ. Ανδριόπουλο, σημείωσε ότι του απένειμε με ιδιαίτερη χαρά το βραβείο διότι – όπως είπε – συνέβαλε στην υλοποίηση του μεγαλύτερου πακέτου ιδιωτικών επενδύσεων στην πόλη, τα τελευταία χρόνια, με την εξαγορά μαζί με την Grivalia και την EBRD της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος», αλλά και με τη συμμετοχή του στην αξιοποίηση του Πύργου.

«Θέλουμε ανθρώπους σαν τον κ. Ανδριόπουλο που να βλέπουν ότι το μέλλον ανήκει στον Πειραιά και να επενδύουν στην πόλη μας», τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά και σημείωσε ότι την προσεχή Πέμπτη, σε μεγάλη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο, παρουσία του Πρωθυπουργού, θα παρουσιάσουν με τον κ. Ανδριόπουλο το αναπτυξιακό πλάνο για τον Πειραιά και ιδιαίτερα για την περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.     Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Β.Ε.Π.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button