Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Παιδική θεατρική παράσταση “Ο Καρυοθραύστης” στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Κ. Κωσταράκος” στα Καμίνια

Παιδική παράσταση με το φημισμένο παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» δόθηκε σήμερα, από τη θεατρική ομάδα «Τόπι», στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια,  στο πλαίσιο των  εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

Ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, το οποίο συνοδεύτηκε από χορό σε μουσική από το ομώνυμο έργο του Τσαϊκόφκι.  Η αίθουσα γέμισε από παιδιά και γονείς που διασκέδασαν και  ψυχαγωγήθηκαν.

Παιδική θεατρική παράσταση “Ο Καρυοθραύστης” στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Κ. Κωσταράκος” στα ΚαμίνιαΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε στην παράσταση μαζί με την οικογένειά του, σε δήλωσή του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, τόνισε ότι είναι άλλη μια μέρα χαράς για τον Πειραιά. Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε, ότι επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχουν σε κάθε γειτονιά της πόλης, τη γιορτινή αυτή περίοδο, στιγμές χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Ο Πολιτιστικός Πολυχώρος «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια – όπως είπε – έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις. «Τα παιδιά και οι γονείς γελάνε, χορεύουν και διασκεδάζουν σε μια όμορφη παιδική παράσταση. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μας. Έχουμε ακόμα δέκα ημέρες γιορτών για περισσότερα χαμόγελα» σημείωσε ο κ. Μώραλης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button