Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 24ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, παρευρέθηκαν σήμερα στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 24ου Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΣΤΑ.ΣΥ), στο Νέο Φάληρο και παρακολούθησαν τα μικρά παιδιά του Πειραιά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους με θέμα: «Χρόνια πολλά. Ο Αη Βασίλης έρχεται ξανά…», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους, τόνισε ότι είναι χαρά για τον ίδιο να παρακολουθεί τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών, των σχολείων, των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και να βλέπει τα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους να χαμογελούν. «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για τα παιδιά. Είναι όμορφο να βλέπεις τα παιδιά να χορεύουν, τα τραγουδούν, να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους και να επιβραβεύεται η προσπάθειά τους», τόνισε ο κ. Μώραλης. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο και σκοπός είναι με πολύ δουλειά, να πάνε ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, τόνισε ότι οι μικροί Πειραιώτες με τα θεατρικά τους σκετς δίνουν χαρά και αισιοδοξία σε όλους, ομορφαίνοντας αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος κα Χαραλαμπία Ζηλάκου προσέφεραν στα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 24ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button