Δελτία τύπου

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατείας και του συνοικισμού του Απόλλωνα στα Καμίνια

Eπιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία και τον συνοικισμό του Απόλλωνα στα Καμίνια πραγματοποιήθηκε από μεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, στο πλαίσιο της αισθητικής αναβάθμισης πλατειών και κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία καθάρισαν και έπλυναν την πλατεία και τον πεζόδρομο του συνοικισμού, κλάδεψαν τα δέντρα και περιποιήθηκαν το πράσινο, έβαψαν τους στύλους φωτισμού και επισκεύασαν τα παγκάκια της πλατείας.

Ο Aντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας,  σε δήλωσή του, τόνισε ότι συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Ο κ. Ρέππας επεσήμανε ότι το μεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας υλοποίησε μια σειρά εργασιών στα Καμίνια, αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά την  πλατεία και τον συνοικισμό του Απόλλωνα.  Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης πρόσθεσε επίσης, πως παρόμοιες εργασίες θα συνεχιστούν σε πλατείες και σημεία στην πόλη μας που χρήζουν παρέμβασης.

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατείας και του συνοικισμού  του Απόλλωνα στα Καμίνια Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατείας και του συνοικισμού  του Απόλλωνα στα Καμίνια

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button