Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με την οικογένειά του.

Ο κ. Μώραλης, συνομίλησε με την Διευθύντρια κα Αναστασία Κατσιλιέρη, με το προσωπικό του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, καθώς και με πολίτες που επισκέφθηκαν το Bazaar και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος επισκέφθηκε και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά γι΄ ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο του Ιδρύματος. Αναφερόμενος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη με σπουδαίο κοινωνικό έργο, επισημαίνοντας πως φροντίζει με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά. Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης σημείωσε πως: «είναι πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» Νίκο Βλαχάκο σε μια όμορφη κοινωνική πρωτοβουλία». Κλείνοντας ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε: «Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button