Δελτία τύπου

Επίσκεψη Κινέζικης αντιπροσωπείας από την Επαρχιακή Επιτροπή Anhui στο Δημαρχείο Πειραιά

Κινέζικη αντιπροσωπεία από την Επαρχιακή Επιτροπή της περιοχής Anhui  επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Πειραιά, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και είχαν συνάντηση με την  Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κυρία  Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Η  Κινέζικη αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον κ. Fan Ronghui αναπλ. Υπουργό δημοσιότητας του Επαρχιακού Συμβουλίου της CPC Anhui, τον κ. Gu Wen, Υπουργό δημοσιότητας CPC της Δημοτικής Επιτροπής Chuzhou, την κυρία Zheng Hua, Διοικητική Υφυπουργό δημοσιοποίησης της Δημοτικής Επιτροπής του Τμήματος της CPC Xuanheng, τον κ. Fan Weijun, Διευθυντή  Λόγου και Τέχνης  του Τμήματος δημοσιότητας CPC  της επαρχίας Anhui, και τον κ. Gao Bo, Πρόεδρο επιχειρήσεων καθημερινού  τύπου του Yu Tongyou και αναπλ. Διευθύνοντα Σύμβουλο Λογοτεχνικού περιοδικού τύπου Anhui.

Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενημέρωση για την πόλη και τον Δήμο Πειραιά, καθώς και αναφορά στην ιστορία και πολιτισμό των δύο λαών.    Η κυρία  Ζαρακέλη προσέφερε στην Κινέζικη αντιπροσωπεία ένα λεύκωμα της πόλης του Πειραιά.

Μετά τη συνάντηση η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κυρία  Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, τόνισε ότι μέσω αυτής της επίσκεψης η επιδίωξη είναι  να ενισχυθούν οι σχέσεις στα πεδία της λογοτεχνίας, της κουλτούρας και των μέσων ενημέρωσης. Επίσης, να δημιουργηθεί κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και στήριξης της μακροπρόθεσμης συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button