Δελτία τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά θέματα, ενώ ο κ. Κυρίζογλου ενημέρωσε τον κ. Μώραλη για τις θέσεις του, αναφορικά με την υποψηφιότητά του στην Προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του ανέφερε πως υποδέχθηκε με χαρά στο Δημαρχείο τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. και έμπειρο συνάδελφο τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, λέγοντας πως είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης πρόσθεσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Κυρίζογλου για την υποψηφιότητά του στην Προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε., όπως και σε όλες τις υποψηφιότητες που κινούνται στην κατεύθυνση στήριξης του έργου που επιτελείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button