Δελτία τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης είχε σήμερα συνάντηση  στο γραφείο του στο δημαρχείο,  με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων  Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Κόντε  και τον  Γενικό Διευθυντή  της Ένωσης κ. Αντώνη Καλούδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για την κρουαζιέρα, για τη λειτουργία του λιμανιού και για το νέο master plan του ΟΛΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μετά το πέρας της  συνάντησης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία τα τελευταία 5 χρόνια η οποία συνεχίζεται και τη νέα δημοτική περίοδο. Σήμερα συζητήσαμε για την κρουαζιέρα, για το νέο master plan του ΟΛΠ,  για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο λιμάνι. Έχουμε κοινή αφετηρία, ωστόσο επειδή εκπροσωπώ την πόλη μας και στην ΕΣΑΛ, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο του Ο.Λ.Π., μου θέτουν ζητήματα που αφορούν την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων  Ναυτιλίας, ώστε να τα υποστηρίξω από την πλευρά μου. Θα συνεχίσουμε να έχουμε καλή συνεργασία, όπως με όλους τους φορείς της πόλης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button