Δελτία τύπου

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο,  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλο.  Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας της πόλης του Πειραιά, το κυκλοφοριακό, καθώς και ζητήματα αντιμετώπισης του παρεμπορίου. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: 

«Υποδέχτηκα σήμερα με χαρά τον νέο Ταξίαρχο  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, τον κ. Γεωργόπουλο. Ήταν η πρώτη συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα. Βάλαμε ένα άξονα θεμάτων. Συζητήσαμε τα θέματα ασφαλείας της πόλης του Πειραιά. Του εξέθεσα την άποψή μου, ότι τα δύο σημαντικά ζητήματα που έχω ως Δήμαρχος είναι κυρίως το κυκλοφοριακό και αυτό του παρεμπορίου,  δύο ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και που είναι ένας συνδυασμός  και της Αστυνομικής Διεύθυνσης και  της Τροχαίας  Πειραιά. Το ενημέρωσα για την επιστολή που έστειλα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την κατάσταση στον Πειραιά. Πιστεύω ότι θα  έχουμε μια καλή  και γόνιμη συνεργασία, όπως εξάλλου είχα και με τους προκατόχους του».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button