Δελτία τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βρέθηκε  χθες στο οικόπεδο Δασκαλάκη,  που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (Χαϊδαρίου 19), όπου ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής υπόγειου σκοπευτηρίου διεθνών προδιαγραφών για τη διοργάνωση αγώνων, πλατείας με πράσινο πέντε στρεμμάτων και παιδικής χαράς.

Η κατασκευή του σκοπευτηρίου, που αποτελούσε μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής από το 2014, καθώς και η συνολική ανάπλαση του χώρου, συμβάλλουν στην αναβάθμιση της περιοχής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί και ένα υπόδειγμα συνεργασίας με αμοιβαίο όφελος ανάμεσα στον Δήμο Πειραιά και στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Είμαστε στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, δίπλα στο κολυμβητήριο “Παπαστράτειο”, στον χώρο που ξεκίνησαν οι εργασίες προκειμένου να δημιουργηθεί το σκοπευτήριο, το οποίο όλοι θέλαμε στον Πειραιά.  Ένα σκοπευτήριο σύγχρονων προδιαγραφών για να γίνονται αγώνες,  ένα σκοπευτήριο για να το χρησιμοποιούν τα σκοπευτικά σωματεία της περιοχής μας.  Ήταν άλλη μια δέσμευσή μας το 2014 που πλέον γίνεται πράξη.  Πιστεύω ότι μέχρι 31 Αυγούστου, που λήγει η θητεία της σημερινής  διοίκησης του Δήμου, θα είναι έτοιμο.  Πρόκειται για μία συνεργασία μεταξύ του Δήμου και ιδιωτικής εταιρείας.  Πέρα από αυτό, ο Δήμος θα παραλάβει περίπου πέντε στρέμματα  στο συγκεκριμένο οικόπεδο,  όπου θα έχουμε ένα υπόγειο σκοπευτήριο και ένα χώρο πρασίνου από πάνω. Νομίζω πως είναι ό, τι καλύτερο, γιατί προκύπτει ένα όφελος για την τοπική κοινωνία και τους κατοίκους από τις συνεργασίες Δήμου και ιδιωτών. Σ’ αυτό θα στοχεύσουμε και την επόμενη περίοδο».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button