Δελτία τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με τη νέα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού  Τμήματος Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Νικολέτα Σίμου και τα μέλη του.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν το θέμα της στέγασης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς  και θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Συναντήθηκα με την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Σίμου και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος τους παραχωρεί, εδώ και πολλά χρόνια, χώρο στον Πύργο   του Πειραιά. Γνωρίζουν ότι υπάρχει πλέον διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Πύργου και είναι εύλογο να αγωνιούν σε ποιο χώρο θα  στεγαστεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Συζητήσαμε λοιπόν το θέμα της στέγασης για να δούμε τι προοπτικές υπάρχουν, προκειμένου να βρούμε την κατάλληλη  λύση. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ένας σημαντικός φορέας για όλη την Ελλάδα και  για την πόλη.

Επιπλέον, συζητήσαμε θέματα κατάρτισης των εργαζομένων του Δήμου, για πρώτες βοήθειες, στα ΚΕΠ ή σε άλλες υπηρεσίες. Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, μια θετική και  παραγωγική συνεργασία και θα συνεχίσουμε».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button