Δελτία τύπου

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με μουσική, τραγούδι, χορό και διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγήθηκαν τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε  ο Δήμος Πειραιά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, από την Δευτέρα 18 Μαρτίου έως σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Εμψυχωτές ανέπτυξαν συζητήσεις με επίκεντρο τον Πειραιά, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης έπαιξαν παιχνίδια γνώσεων, τραγούδησαν και δοκίμασαν  τη μαγεία της εικονικής πραγματικότητας.

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν από τους δύο εμπνευστές του προγράμματος «Θάλλω» Νότη Παρασκευόπουλο και Κωνσταντίνα Μαλτέζου, ενώ ο μουσικός Γιώργος Περού ψυχαγώγησε  τα μέλη.

Σε εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος σε δήλωσή του επεσήμανε ότι ο Δήμος Πειραιά διοργάνωσε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, με στόχο να ζήσουν τα μέλη όμορφες στιγμές, προσθέτοντας: «Η εικόνα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας να διασκεδάζουν, να τραγουδούν και να περνούν όμορφα, αποτελεί από μόνη της ένα  αισιόδοξο μήνυμα πως δεν πρέπει να παραιτείσαι από τη ζωή μεγαλώνοντας. Το αντίθετο θα έλεγα. Για τον λόγο αυτό θέλουμε με αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά και με τις εκδρομές, τα μαθήματα υπολογιστών και τα προγράμματα που υλοποιούμε, να δίνουμε κίνητρο στα μέλη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και χαμόγελα», σημείωσε ο κ. Αγραπίδης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button