Δελτία τύπου

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ TOY ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ SNMG2 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη  πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά  ο Διοικητής της  Νατοϊκής Δύναμης SNMG2 Αρχιπλοίαρχος  κ. Boudewijn G.F.M. Boots RNLN,  συνοδευόμενος  από τον Υποδιοικητή της Δύναμης,   από τον Αντιπλοίαρχο κ. Sjoerd Feenstra του πλοίου HNLMS EVERTSEN, NLD,  τον Αντιπλοίαρχο κ.  Martin Fluet  του πλοίου HMCS TORONTO, CAN, καθώς και  αξιωματικών  που τους συνόδευαν.

Την ναυτική Νατοϊκή Δύναμη υποδέχθηκαν ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Γιώργος Δαβάκης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου.

Ο  κ.  Δαβάκης μετά το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε ότι  για ακόμη μια χρονιά, η ναυτική Νατοϊκή  Δύναμη  έκανε την τιμή και επισκέφθηκε  το Δημαρχείο, σε  εθιμοτυπική επίσκεψη,  με  επικεφαλής  τον Ολλανδό Αρχιπλοίαρχο. Συμμετείχαν επίσης ο Υποδιοικητής της Νατοϊκής Δύναμης  και οι  Κυβερνήτες  διαφόρων κρατών- μελών του ΝΑΤΟ, όπου αντηλλάγησαν απόψεις.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μίλησε στον  Διοικητή της Νατοϊκής Δύναμης για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την πολιτιστική του ιστορία. Επίσης, τους ενημέρωσε  για τα μέρη που μπορούν να επισκεφθούν στην πόλη.

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button