Δελτία τύπου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Συναυλία από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά και το Φωνητικό Σύνολο «ΠολυΦωνία», θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 20/1/2019, στις 12:00, στο Φουαγιέ 1ου ορόφου του  Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η συναυλία με θέμα «Από την όπερα στο μιούζικαλ», εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων «Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά» που διοργανώνει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και το Δημοτικό Θέατρο και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Το  πρόγραμμα περιλαμβάνει:  

-Μουσικό καλωσόρισμα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ιωάννη –  Σέργιου Μαγιάτη.

-Ερμηνεία συνθέσεων και έργων από όλο το φάσμα της φωνητικής μουσικής, από την εποχή της Αναγέννησης ως τον ώριμο ρομαντισμό του 20ου αιώνα, από το Φωνητικό Σύνολο «ΠολυΦωνία», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Κοτροκόη και από την τάξη της μονωδίας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου της καθηγήτριας Μαρίτας Παπαρίζου.

Το Φωνητικό Σύνολο «ΠολυΦωνία» απαρτίζουν οι μονωδοί: Σοφία Λεκατσά-σοπράνο, Αντωνία Τζίτζικα-άλτο, Γιώργος Κυριαζής-τενόρος, Κώστας Μαυρογένης-μπάσος.

 

Συμμετέχουν οι σπουδαστές της τάξης μονωδίας του Π.Μ.Κ.Π.: Βασιλεία Καλλίτση, Μαρίνα Νικολαΐδου, Ιγκόρ Τόικιν. Στο πιάνο συνοδεύει ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button