Δελτία τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ZHANG QIYUE

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τη νέα Πρέσβειρα της Κίνας στην Ελλάδα  κα  Zhang Qiyue.  Στο πλαίσιο της πρώτης εθιμοτυπικής συνάντησης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  στο master plan του Ο.Λ.Π.,  όπου επανέλαβε την αντίθεση του Δήμου στη δημιουργία mall εντός της χερσαίας λιμενικής ζώνης, ενώ αναφέρθηκε και στο ύψος των κτηρίων που θα πρέπει να είναι εναρμονισμένα με την πόλη. Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πειραιά έθεσε το θέμα της σύνταξης και έγκρισης Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ), σχετικά με την επέκταση του προβλήτα για την κρουαζιέρα καθώς και την ανάγκη ύπαρξης κυκλοφοριακών μελετών.

Στη συνάντηση, παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη στο Υπουργείο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των δυο πλευρών.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button