Δελτία τύπου

ΝΕΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗN Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία του νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου που δημιούργησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά,  στον οποίο μπορούν οι δημότες να αθλούνται καθημερινά  δωρεάν, υπό την καθοδήγηση γυμναστών του Ο.Π.Α.Ν.

Η δημιουργία του πολυχώρου αθλητισμού, ο οποίος διαθέτει σύγχρονα όργανα γυμναστικής κι έναν μικρό στίβο, πραγματοποιήθηκε μετά από πλήρη ανακαίνιση  ενός  γηπέδου βόλεϊ επί της οδού Καλλέργη, το οποίο παρέμενε επί χρόνια εγκαταλελειμμένο.

Οι δημότες μπορούν να αθλούνται δωρεάν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00 και   Σαββατοκύριακα από τις 9:00 έως τις 20:00.

Καθηγητές φυσικής αγωγής θα καθοδηγούν και θα γυμνάζουν τους αθλούμενους καθημερινά από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως η δημιουργία και η ανακατασκευή χώρων άθλησης στην πόλη, αποτελεί προτεραιότητα για τον Ο.Π.Α.Ν. και τον Δήμο Πειραιά. «Είναι γνωστό ότι ο Πειραιάς, είναι αδικημένη  πόλη σε επίπεδο αθλητικών υποδομών. Παρόλα αυτά, εμείς προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας,  να δημιουργήσουμε χώρους άθλησης στην πόλη μας και να βελτιώσουμε τους υπάρχοντες,  προκειμένου να δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθλούνται δωρεάν», σημείωσε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., προσθέτοντας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μετατρέψαμε ένα εγκαταλελειμμένο χώρο στο Νέο Φάληρο, σε πολυχώρο αθλητισμού. Εύχομαι οι κάτοικοι της περιοχής να αθλούνται στο νέο υπαίθριο γυμναστήριο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη καθώς και τον Πρόεδρο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπο Λιακόσταυρο για τη στήριξη και τη συνεργασία», υπογράμμισε η κα Αντωνάκου.

Ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργία του υπαίθριου γυμναστηρίου, καθώς όπως επεσήμανε, η περιοχή του Νέου Φαλήρου έχει ανάγκη από χώρους άθλησης. Ο κ. Λιακόσταυρος υπογράμμισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να αξιοποιούνται χώροι, οι οποίοι παρέμεναν επί χρόνια εγκαταλελειμμένοι, επ΄ ωφελεία των δημοτών. Τέλος, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου για την άψογη συνεργασία, προκειμένου να δημιουργηθεί στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα υπαίθριο γυμναστήριο.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button