Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ

Ο  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τιμήθηκε με το μετάλλιο των Φίλων του Προσκοπισμού, από την Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού των Ελλήνων Προσκόπων, σε εκδήλωση χθες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων αναγνωρίζοντας την προσφορά του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη στο έργο των Ελλήνων Προσκόπων ενέκρινε την απονομή του μεταλλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του από τον Περιφερειακό Έφορο Σαρωνικού κ. Μιχάλη Κωστάκο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε  θερμά τους Προσκόπους για την τιμητική διάκριση, τονίζοντας πως η Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού των Ελλήνων Προσκόπων αναπτύσσει σημαντική δράση, συμβάλλοντας να γίνουν τα παιδιά ενεργοί και δραστήριοι πολίτες, μέσω του Προσκοπισμού. Επιπλέον επεσήμανε πως με τη Δημοτική Αρχή υπάρχει μια καλή συνεργασία, καθώς η Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού, συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Πειραιά.  Ο κ. Μώραλης ευχήθηκε υγεία σε όλους και να προχωράει ο Προσκοπισμός, καθώς είναι σημαντικός.

Ο  Περιφερειακός  Έφορος  Σαρωνικού κ. Μιχάλης  Κωστάκος,  ευχήθηκε  στον κ. Μώραλη κάθε  οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Επιπλέον τόνισε ότι το μετάλλιο αυτό απονέμεται σε πρόσωπα και των δύο φύλων που, αν και δεν έχουν διατελέσει Πρόσκοποι, υποστηρίζουν το έργο της προσκοπικής Κίνησης και έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στον Προσκοπισμό.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button